Călin Dobra, singurul candidat, ales președinte al PSD Lugoj. Social-democrații lugojeni vor...

Călin Dobra, singurul candidat, ales președinte al PSD Lugoj. Social-democrații lugojeni vor să recâștige primăria în 2024

0
DISTRIBUIȚI

Fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a fost ales președinte al filialei PSD Lugoj. Dobra, care ocupa funcția ca interimar de un an și jumătate, a fost singurul candidat la conferința extraordinară a organizației locale, care a avut loc vineri.

Principalul obiectiv al noii conduceri este recâștigarea conducerii Primăriei Lugoj la alegerile din 2024.

„Pe fondul unor nemulțumiri acumulate ale cetățenilor, a unei campanii agresive împotriva PSD, la nivel național, dar și din lipsa unei strategii pe termen lung, conducerea primăriei a fost pierdută după 12 ani. Este obligatoriu să înţelegem că nu trebuie să rămânem fără reacţie, că trebuie să adaptăm mijloacele şi acţiunile politice la nevoile locuitorilor și localității.


Pentru a deveni apreciată în comunitate, activitatea noastră în plan local va trebui să fie relevantă faţă de nevoile oamenilor şi adaptată specificului local. Trebuie să le transmitem oamenilor speranţe pentru viitor şi să luăm deciziile cele mai bune pentru ca ele să se împlinească, nu trebuie să ne intereseze neapărat votul, ci calitatea vieții lugojenilor. Vom primi voturi dacă vom fi aşa cum aşteaptă oamenii să fim, dacă vom reuși să construim un parteneriat real cu lugojenii. Propunem o echipă înnoită, omogenă, alcătuită atât din oameni cu experiență politică, cât și din membrii noi, tineri, care, deși nu au experiență în acest domeniu, sunt oameni care au ceva de spus în domeniul în care performează. Este o echipă alcătuită din oameni de acțiune, capabili să facă față încercărilor zilnice din orașul nostru, cu o viziune, care conţine multe reguli, măsuri şi recomandări, ştiind foarte bine că numai dacă ne propunem un proiect politic pe termen lung, vom reuşi să trecem peste momentele grele în care ne-am aflat de multe ori, pentru a recâștiga încrederea oamenilor și conducerea Primăriei Lugoj!”, a transmis Călin Dobra.

În cadrul conferinței extraordinare de vineri a fost aleasă conducerea completă a Organizației PSD Lugoj: Călin Dobra – președinte; Oana Tyukodi – secretar executiv; Cristian Oros, Florin Subțire, Daniel Jurjescu – vicepreședinți; Iosif Crăciunescu, Marius Belin, Andreea Ionescu, Ionuț Dumitriu, Simina Ghiurchi, Emanuel Blaj, Liliana Băluță, Doru Bohotici, Baru Cosmin, Marius Baboniu – membri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.