CCIAT organizează o misiune economică în Bosnia și Herțegovina

CCIAT organizează o misiune economică în Bosnia și Herțegovina

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește, cu sprijinul Ambasadei României în Bosnia și Herțegovina, participarea unei delegații de afaceri timișene din România la o misiune economică care va avea loc la Tuzla – Federația Bosniei și Herțegovinei și Districtul Brčko, în perioada 11-13 iulie.

Tuzla este cel mai important centru industrial din regiune, printre ramurile industriale de vârf fiind cea chimică (organică și anorganică), minieră și energetică,  este cel mai mare generator de energie electrică și singurul producător de sare și material antiderapant al federației.

Zonele industriale în care firmele locale din Tuzla au o bogată experiență sunt industria auto (elemente din plastic și din componența motorului), chimică, lemnoasă (mobilier), textilă, marochinărie.


Există, totodată, un mare interes pentru dezvoltarea cooperării în domeniul zootehniei și industriei de procesare a alimentelor, cu cunoștințele tehnice românești. Companiile din districtul Brčko activează cu precădere în sectoarele agricultură, zootehnie, industria manufacturieră (zahăr, ulei, morărit, tâmplărie de aluminiu și PVC), transporturi și industria mobilei.

La cele două evenimente vor participa Excelența Sa Anton Păcurețu, ambasadorul României în Bosnia și Herțegovina, și Tullia-Imol Balla, consilier în cadrul Ambasadei României în Republica Serbia.

Participarea este de 200 euro/persoană pentru membrii CCIAT și 215 euro+TVA /persoană pentru nemembri. Prețul include: deplasare cu microbuz pe ruta Timișoara -Tuzla – Brčko – Timișoara; participare la parteneriatul de afaceri organizat de Camera Economică a cantonului Tuzla; participare la discuții de afaceri și sesiune de networking organizate de Camera de Comerț a Districtului Brčko; cazare două nopți în hotel 4* (loc în cameră dublă, mic dejun inclus) în Tuzla; servicii de asistență CCIAT.

Confirmarea participării și specificarea domeniului de interes se face la adresa de e-mail lbarbu@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.