Color Smart Distribution aduce renumitele branduri Novacolor, Color Smart și Pittsburgh Paints...

Color Smart Distribution aduce renumitele branduri Novacolor, Color Smart și Pittsburgh Paints în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

 

Vopselurile Novacolor și Pittsburgh Paints, branduri premium de amenajări interioare și exterioare, sunt bine cunoscute la nivel internațional, dar își fac loc și pe piața din țara noastră. Odată cu revenirea industriei decorațiunilor de interior și amenajărilor la un ritm de normal în 2021, după un start dificil ca urmare a pandemiei, cererea pentru produse premium și de lux a crescut.

Piața din România s-a aliniat trendurilor internaționale și românii au ales și ei produse la modă, precum betoanele, micro cimentul sau pietrele. Oamenii s-au orientat mai mult decât înainte spre vopsele decorative, spre o paletă cromatică în culori mai vii, naturale, cu o luminozitate ridicată, care se armonizează ușor cu mediul.

În 2022 trendurile în designul de interior se păstrează în aceleași linii, cu un accent mai puternic pe confort, culori vii, materiale ecologice, antibacteriene, funcționalitate maximă, combinații de culori și texturi inspirate în mare măsură din natură.

Compania românească Color Smart Distribution, unic importator și distribuitor în România și Republica Moldova al portofoliilor Novacolor, Color Smart și Pittsburgh Paints, aduce universul culorilor și finisajelor exclusiviste mai aproape de românii din vestul țării. Cu o investiție de 500.000 de euro, Color Smart, fondat de Cătălina Trupșor, inaugurează pe 16 iunie un nou showroom, situat pe strada Carol Davila, nr. 23 A, din Timișoara. Cu o experiență de peste 17 ani în industrie, Color Smart și-a propus astfel să vină mai aproape de clienții săi, dar și de specialiști din zona de vest a țării cu produse premium și premium plus, pentru amenajări de calitate, durabile, realizate cu materiale ecologice, naturale.

Cele trei branduri din portofoliul Color Smart sunt recunoscute pentru calitatea produselor lor.

Brandul italian Novacolor, prezent încă din 1982 pe piața internațională de amenajări interioare și exterioare, reușește să transforme visul în realitate, cu finisaje exclusiviste și efecte inovatoare de ultimă generație.

Novacolor lansează în fiecare an noi produse și texturi speciale, din materiale inovatoare. 99% din soluțiile oferite sunt ecologice și rezistente în timp.


Produsele din portofoliul său pot fi folosite atât pentru decorări contemporane, cât și pentru restaurarea monumentelor istorice. Novacolor înseamnă design exclusivist în peste 70 de țări din întreaga lume, iar Color Smart a pus brandul și pe harta României și Republicii Moldova.  În plus, oferă studiourilor de arhitectură și design renumite, și clientului final, garanția obținerii culorilor variate, texturilor originale, fără economie la creativitate.

La începutul acestui an, Color Smart și-a extins portofoliul și a adus pe piețele din România și Republica Moldova brandul american de vopseluri premium plus, Pittsburgh Paints. Acesta este brandul numărul 1 mondial de vopseluri și materiale speciale pentru decorațiuni interioare. Rețetele sale sunt dezvoltate în Statele Unite, iar compania face parte din renumitul fond de investiții PPG.

Pittsburgh Paints are în portofoliu peste 2000 de culori marcă înregistrată, care pot fi reproduse în mai multe tipuri de finisaje: mat, lucios, satinat sau eggshell. Produsele Pittsburgh Paints oferă soluții extraordinare pentru decorări pretențioase și rafinate, în culori închise și mate. În SUA, unde produsele Pittsburgh Paints sunt foarte cunoscute și utilizate pe scară largă, multe persoane le aplică fără specialiști – în regim Do it yourself.

Produsele premium plus Pittsburgh Paints sunt ecologice, realizate din materiale sustenabile, se aplică și se întrețin ușor. În plus, acestea au o rezistență îndelungată și își păstrează culoarea, textura și finisajul ales pentru o perioadă de ani de zile.

Pe de altă parte, tot mai căutate sunt și vopselurile ecologice. Utilizarea acestora în amenajările interioare reprezintă cel mai nou trend pe piața locală de design interior.

Vopselele eco sunt realizate din var, pigmenți naturali și finisaje minerale care au un conținut scăzut de adezivi adăugați. Toate produsele sustenabile sunt certificate pentru reducerea formaldehidei, și nu conțin substanțe toxice precum titaniu și VOC. Aceste tipuri de vopsea sunt create prin înlocuirea materialelor derivate din fosile cu materiale regenerabile provenite din biomasă.

În străinătate există deja o cultură solidă legată de utilizarea produsele sustenabile și materialelor ecologice în amenajarea spațiilor. Arhitecții și designerii recomandă frecvent acest tip de materiale, pe care le și folosesc în proiectele importante, iar clienții sunt obișnuiți să țină cont în deciziile lor de cumpărare de modul în care au fost create vopselele, atât pentru a-și asigura un mediu sănătos acasă, cât și pentru a proteja resursele planetei.

Toate vopselele din portofoliul Color Smart Distribution sunt ecologice, realizate după normele Uniunii Europene, având cele mai mici emisii de substanțe toxice, fiind anti-bacteriene și anti mucegai.

Totodată, toate produsele comercializate de Color Smart Distribution corespund cerințelor de calitate și sunt certificate de Standardul Breem și Leed.

Prețurile vopselelor de acest tip din portofoliul Color Smart Distribution încep de la 2 euro pe mp și pot să depășească, în cazuri excepționale, 200 euro pe mp.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.