Concert alături de formația Kraft și invitații lor speciali, printre care...

Concert alături de formația Kraft și invitații lor speciali, printre care se numără Bujor Hariga și Tony Kuhn

0
DISTRIBUIȚI
Kraft: Tony Baranyi, Loris Negurț, Toma Dragomir și Tiberiu Bitte

Amatorii de muzică rock sunt invitați la sfârșitul acestei săptămâni la un concert special susținut de formația Kraft, evenimentul urmând să se desfășoare în memoria a doi colegi de trupă care nu mai sunt printre noi, Tony Baranyi și Toma Dragomir.

„Este un concert în memoria tobarului Tony Baranyi care a murit la puțin timp după ce am plecat eu în Germania și a basistului Toma Dragomir, care a murit și el prematur în urma unor blocaje renale.


Kraft a existat din vara anului 2011 și a avut multe schimbări de formulă. Ca și un amănunt inedit, sunetistul concertului pe care îl vom susține la Manufactura este Bogdan Constantinescu (Escu) cel care a cântat cu Kraft de multe ori, ne cunoaște repertoriu. Ultimul concert Kraft ce l-am susținut în Timișoara a fost în 2017. Avem și piese proprii dar și cover-uri clasice din repertoriul Bryan Adams, Bon Jovi, The Police, Whitesnake sau Dire Straits. Alături de mine, la ora actuală în Kraft se află chitaristul Loris Negruț, tobarul Petre Prisăcaru și basistul Andrei Comșa“, ne-a declarat Tiberiu Bitte, solistul trupei Kraft.

Concertul formației Kraft va avea loc vineri 1 iulie, de la ora 20 la Manufactura, iar invitații speciali ai evenimentului sunt Bujor Hariga, Marian Draghia și Tony Kuhn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.