Contract de peste 6 milioane de lei pentru „lucrări suplimentare” la noua...

Contract de peste 6 milioane de lei pentru „lucrări suplimentare” la noua clădire a Spitalului de Copii din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a anunțat că a fost semnat un contract pentru noi lucrări la corpul B al Spitalului „Louis Țurcanu”, care va găzdui secțiile de chirurgie, neonatologie – prematuri, precum și laboratorul de pneumoftiziologie. Lucrările la noua clădire au început în 2014, iar deschiderea este estimată pentru 2024, un deceniu mai târziu.

„A fost necesară reactualizarea proiectul tehnic inițial pentru conformitate cu reglementările și tehnologiile care au apărut între timp, lucrările de extindere fiind începute în 2014.


Până la punerea în funcțiune a noii clădiri, în 2024, mai este necesară achiziția de aparatură medicală specializată, care va face obiectul unei licitații separate. Clădirea este dotată cu sisteme smart de iluminare și încălzire. Vor fi amenajate spații pentru mame, astfel încât acestea să poată rămâne, în condiții de confort, alături de copiii lor aflați în tratament. Aici vor funcționa U.P.U (Unitate de Primire Urgenţe), o policlinică, laboratoarele de analize și secţiile de radiologie, chirurgie, ATI, prematuri”. a transmis Primăria Timișoara.

Contractul Sulfatim SRL are o valoare de 5.916.306,25 lei, fără TVA, iar durata de implementare este de cinci luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.