Contribuţie timişoreană importantă la calificarea României în finala Europeanului de minifotbal

Contribuţie timişoreană importantă la calificarea României în finala Europeanului de minifotbal

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Federația Română de Minifotbal / Facebook

Naţionala de minifotbal a României a făcut şi pasul spre marea finală a Campionatului European din Slovacia.


Echipa pregătită de Virgil Bejenaru a reuşit ieri seară o nouă calificare după executarea loviturilor de departajare. A fost 0-0 după timpul normal de joc şi 4-3 la penalty-uri in duelul cu vecinii din Bulgaria. Deseară se joacă pentru aur contra Azerbaijanului.

România se calificase in semifinale după un succes similar, 0-0, respectiv 2-1 după lovituri de pedeapsă cu Cehia. Meci in care timişoreanul Răzvan Plopeanu a fost unul dintre marcatori la penalty-uri.

Ieri, cu vecinii de la dus, aportul bănăţenilor a fost şi mai consistent la loviturile de departajare. Marius Balogh, Răzvan Plopeanu, Dragan Paulevici și Andrei Ferik au transformat pentru „minitricolori”. După cum se ştie, Paulevici s-a alăturat lotului chiar inaintea sferturilor, după ce promovase cu Dumbrăviţa in Liga 2.

Din lotul naţionalei mai face parte şi Andrei Nemiţanu, care, la fel ca Plopeanu, joacă şi pe parchet pentru formaţia de futsal CFR Timişoara.

Marea finală e azi, de la ora 21.15 (transmisă pe Pro Arena), cu reprezentativa Azerbaijanului – câştigătoare in faţa Kazahstanului in semifinale (scor 3-2).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.