CSM Lugoj a învins echipa Universităţii de Vest din Timişoara în finala...

CSM Lugoj a învins echipa Universităţii de Vest din Timişoara în finala Cupei României, faza judeţeană FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1739917721">
Foto: Gabriel Brezeanu

„Vulturii” merg în faza naţională după izbânda de ieri, organizată pe „Comunalul” din Şag. CSM Lugoj s-a impus cu 4-1 (2-0) în faţa celor de la CSU Universitatea de Vest din Timişoara, club aflat în parteneriat cu „Ripi”, în finala fazei judeţene Timiş a Cupei României. Pentru formaţia din al doilea municipiu al judeţului a deschis scorul portarul!

Victor Gârlea, goalkeeperul Lugojului, a deschis scorul devreme dintr-o lovitură de pedeapsă. Iar scorul pauzei a fost stabilit de Marian Talpă. Portarul lui CSM a şi dat emoţii colegilor, eroarea sa ducând la scorul de 2-1, marcator a fost ex-polistul Ionuţ Vucea. Totuşi, până la finalul celor 90 de minute alb-albaştrii au mai punctat de două ori, prin Lakatos şi Ilyassou.

Jocul a fost arbitrat de Cătălin Botaş, un oficial de joc talentat, cu partide inclusiv în elită şi care s-a retras cu această ocazie din activitate.

Pentru lugojeni urmează acum primul tur naţional în Cupă, cu adversar de eşalon superior în startul noii stagiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.