CSM Lugoj „a repatriat” două voleibaliste de valoare. Ce jucătoare vor continua...

CSM Lugoj „a repatriat” două voleibaliste de valoare. Ce jucătoare vor continua pe Timiş

0
DISTRIBUIȚI

CSM Lugoj are schimbări importante în lot, aproape ca în fiecare pauză competiţională. Performera judeţului din eurocupe va aborda noul sezon din A1 cu noi speranţe la primele locuri. Clubul a anunţat azi două achiziţii importante, reveniri în fapt, cele ale Ramonei Rus şi Daianei Roman.

„Două dintre cele mai valoroase sportive din România, care au avut şansa titularizării în prima ligă la CSM Lugoj, Ramona Adelina Rus şi Daiana Roxana Roman, revin din nou în familia noastră. Jucătoare de echipa naţională, cele două sportive vor evolua din sezonul viitor în culorile alb-albastre, acolo unde au mai petrecut două sezoane, Ramona şi patru, Daiana”, se arată în anunţul CSM-ului.


Ramona Rus evoluează pe postul de secund, e născută în 8 octombrie 1996, şi vine de la CS Medgidia. A mai evoluat la CSM Volei Alba Blaj.

Daiana Roman, născută pe 7 iunie 1998, joacă pe postul de centru. După CSM Lugoj a jucat la CSO Voluntari şi CSM Volei Alba Blaj. „Bun revenit fetelor şi succes în sezonul viitor”, se mai arată în comunicatul de pe Facebook.

CSM Lugoj a anunţat săptămâna aceasta şi numele care rămân pe Timiş sub fileu: „Cea mai valoroasă jucătoare a lotului rămâne liberoul Silvija Popovic, cea care va fi și căpitanul echipei în sezonul următor. Alături de ea va continua și liberoul Adriana Popa, centrul Andreea Gemănariu, secundul Georgiana Popa și universalul Simina Străchinescu”.

Plecările nu au fost deloc puţine, nu mai puţin de nouă jucătoare au plecat după ediţia 2021-22: Bojana Celic Markovic, Petya Barakova, Catarina Kanak, Sara Sakradjia, Dubravka Vukoja, Tanija Sredic, Loredana Filipaș, Patricia Bărbulescu și Andra Badiu-Savu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.