Diana Ivan și Ovidiu Dodo Moldovan susțin un concert cu piese proprii...

Diana Ivan și Ovidiu Dodo Moldovan susțin un concert cu piese proprii și coveruri, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Diana Ivan, tânăra solistă timișoreancă ce a ajuns în atenția publicului anul trecut când, la vârsta de 16 ani, a lansat piesa „Where My Heart Seems to Guide Me”, va susține un concert alături de Ovidiu Dodo – Moldovan, evenimentul urmând să se desfășoare joi, 23 iunie, de la ora 20, la Manufactura.

Videoclipul primei piese lansate de Diana Ivan a fost conceput și regizat de către Ovidiu Dodo Moldovan și filmat, montat și colorizat de către Ovidiu Roteliuc. Claudia Ghera, componentă a trupei 6 Flavours, a gândit întreaga coregrafie, dansând împreună cu celelalte fete din trupă alături de Diana.

În anul 2014, la vârsta de nouă ani, Diana a început să ia ore de canto sub îndrumarea lui Dodo, care în acel moment preda muzică la Scoala ProMuzica & Cultura din Timișoara. În urmă cu un an, în 2013, Dodo tocmai se stabilise în țară, el crescând și trăind timp de 25 de ani în Danemarca. S-a mutat la Timișoara pentru a descoperi și dezvolta noi artiști, iar Diana, care a fost și prima lui elevă, a devenit printr-o coincidență fericită și prima care s-a pliat scopului său principal, acela de a crea un val nou de artiști independenți în oraș.


Dodo i-a observat încă de la început talentul și a urmat firesc o trecere rapidă de la orele de canto din școală, la înregistrări de coveruri și pregătiri pentru performanțe scenice și concursuri.

„Ce am văzut în Diana mi-a dat toată motivația să cred în scopul acesta și în general să cred în potențialul artistic printre tinerii din România. Am descoperit un copil cu mult talent, disciplină, curiozitate, și cel mai important, cu o iubire profundă pentru muzică. Ea este o forță a naturii din punct de vedere muzical și totuși atât de umilă, că doar cei care sunt destul de norocoși să o cunoască îndeaproape îi simt sufletul artistic cu o intensitate mult mai mare decât îl percepe chiar ea”, a spus Dodo.

Anul trecut, Diana Ivan a lansat piesa „Relic” și a apărut într-un featuring pe single-ul „Just for us“, interpretat de artistul Ricochet din Kenya, care a apărut la casa de discuri spaniolă Tropical House Records. Alături de Ovidiu Dodo Moldovan, colaboratorii piesei Relic au fost Attila Lukinich (mix și master), Silviu Dan Iliescu (chitară electrică), MF Claudiu (bass), Mircea Gouanță (chitară acustică), Adinel Berehorschi (chitări), Florin Crâncu (tobe) și Ovidiu Roteliuc (video).

În cadrul concertului care va avea loc mâine seară, la Manufactura, alături de piesele proprii, Diana și Dodo vor avea și câteva interpretări de piese din repertoriul unor artiști ca Beatles, Adele, Lady Gaga și Billie Eilish.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.