Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara funcționează de astăzi în noul sediu. Cât...

Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara funcționează de astăzi în noul sediu. Cât a investit primăria

1
DISTRIBUIȚI

Noul sediu al Direcției Fiscale și-a început astăzi activitatea cu publicul în noul sediu de la Iulius Town, iar primarul Dominic Fritz a avut cuvinte de laudă la adresa echipei care a reușit mutarea peste weekend.

„De azi ușile sunt larg deschise la noul sediu al Direcției Fiscale. Acesta se află într-o nouă clădire din cadrul Iulius Town și a fost donată «la roșu» Primăriei Municipiului Timișoara și predată Direcției Fiscale. Primăria Municipiului Timișoara a investit aici în ultimele luni 6,5 milioane de lei în amenajarea acestui sediu, pentru confortul zecilor de mii de timișoreni care interacționează anual cu Direcția Fiscală.


Echipa domnului Adrian Bodo, directorul Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara, a reușit într-un timp record să finalizeze această investiție și chiar să se mute de pe o zi pe alta. Vineri încă funcționau în vechiul sediu, iar azi deja sunt deschiși pentru program cu publicul în noul sediu. Noul sediu este un exemplu al interacțiunii pe care Primăria Municipiului Timișoara dorește să o aibă de acum încolo cu timișorenii, într-un loc aerisit, modern, dotat cu tehnologie nouă, iar la etaj, unde avem birourile, sunt pereți de sticlă. Aici putem oferi servicii de secol XXI atât funcționarilor, cât și timișorenilor”, a transmis primarul Fritz.

1 COMENTARIU

  1. Corect ar fi sa i se fi cerut opinia dlui. Adrian Bodo, artizanul conceptului. Fritz nu are nici un merit. A dat el banii! Nu, sunt ai lui, sunt ai nostri cei care ii platim. De altfel, acest proiect a fost gandit anterior mandatului luu Fritz de directorul DFMT. Asa ca, felicitari directore!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.