Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara se mută în casă nouă FOTO

Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara se mută în casă nouă FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Începând de luni, 20 iunie 2022, Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara va funcționa într-o clădire nouă pe strada Aristide Demetriade nr. 1, în cadrul ansamblului Iulius Town. Mai exact, în noua clădire construită deasupra pasajului auto.

„Noua construcție cu un etaj este înscrisă în CF nr.415402, în proprietatea municipiului Timișoara, iar consiliul local a acordat Direcției Fiscale dreptul de administrare pentru clădirea realizată pentru servicii publice în ansamblul Iulius Mall. Construcția a fost realizată de dezvoltator și cedată gratuit primăriei, în baza unei condiții, stabilită prin hotărârea consiliului local de aprobare a Planului Urbansitic Zonal (art. 5 din Hotărârea Consiliului Local  293/25.06.2015). Accesul către noul sediu se face din mall, iar pentru a facilita identificarea clădirii, vor fi montate indicatoare”, a transmis Primăria Timișoara.

Pentru a putea fi realizată mutarea în noul sediul, vineri, în data de 17.06.2022, Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara își va desfășura activitatea cu publicul până la ora 12:00.

Timișorenii pot folosi sistemul online pentru plata impozitelor și taxele sau depunerea unor declarații/documente.


Detalii legate de activitatea Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara găsiți aici:https://www.dfmt.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.