Doi jucători cu experienţă au semnat noi contracte cu SCM Timişoara

Doi jucători cu experienţă au semnat noi contracte cu SCM Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

 

Foto: arhivă Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM Timişoara îşi completează treptat lotul pentru ediţia următoare a Ligii Naţionale. „Leii” au ajuns azi la nouă nume „asigurate” după ce au fost prelungite înţelegerile cu sârbul Adam Mirkovic și bosniacul Nikola Gajic.


Ambii au sunat acum pe o perioadă de trei ani.

Extrema Adam Mirkovic (30 ani, 2.02 m) a venit la Timișoara în vara anului 2019, de la echipa bosniacă Sloboza Tuzla, și a avut medii ridicate de puncte marcate și recuperări (10.1 puncte, 3.0 recuperări/meci, în sezonul precedent), în fiecare dintre cele trei sezoane jucate până acum în violet.

Nikola Gajic (30 ani, 1.98 m) evoluează tot pe postul de extremă și venea la clubul nostru în 2020, de la BCM U Pitesti. Și Nikola a impresionat prin statisticile sale – 14.3 puncte, 8.2 recuperări/meci, în sezonul 2021/2022 – cu un record de 30 de puncte înscrise în meciul cu CSM Galați, din decembrie 2021, se arată în anunţul clubului.

Până acum timişorenii au realizat un singur transfer, aducându-l pe Antonio Năsturescu. Altfel, alţi şase jucători români, Lazar şi cinci tineri, Schipor, Mocriţchi, Stanciu, Horga şi E. Petrescu, rămân în continuare la trupa de pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.