Doi timișeni, arestați preventiv după ce au intrat cu forța în casa...

Doi timișeni, arestați preventiv după ce au intrat cu forța în casa unui bătrân pe care l-au bătut și jefuit

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare efectuează cercetări față de doi bărbați, în vârstă de 18 și 38 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de „tâlhărie calificată„ și „complicitate la tâlhărie calificată”. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

„În fapt, în data de 25 iunie 2022, în jurul orei 02:00, bărbații ar fi pătruns într-un imobil din localitatea Sânpetru Mare, județul Timiș, iar prin folosirea de acte de violență ar fi deposedat un bărbat de 84 de ani, de mai multe produse alimentare și o drujbă.


În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare au reușit identificarea și depistarea celor doi bărbați în localitatea Sânpetru Mare, din județul Timiș, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, a transmis IPJ Timiș.

Ulterior, bărbatul de 38 de ani a fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, iar tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de „complicitate la tâlhărie calificată”.

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș, în cursul acestei zile magistrații dispunând față de cei doi măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.