Dragan Petricevic a făcut anunțul în privința viitorului său la SCM Timișoara:...

Dragan Petricevic a făcut anunțul în privința viitorului său la SCM Timișoara: „Punct şi de la capăt!”

0
DISTRIBUIȚI
Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara /

Antrenorul principal al „Leilor din Banat” a anunţat că vechiul său contract cu SCM OHMA Timişoara a expirat. Totodată, Dragan Petricevic a subliniat hotărârea sa, în ciuda faptului că „leii” nu pot concura cu aproape jumătate de ligă la capitolul buget, de a continua „acasă” prin semnarea unui nou angajament valabil până în vara lui 2025.

„Punct si de la capat!”, a intitulat cel care e şi selecţionerul naţionalei, postarea sa din pauza competiţională. Petricevic a subliniat realizările echipei din ultima perioadă: „Trei participări consecutive în play-off, dar şi faptul că Timişoara baschetbalistică contează în continuare pe harta baschetului românesc, mi-a adus o satisfacţie care nu pot fi exprimata in cuvinte”.

„SCM OHMA Timisoara in acest moment este un club serios, cu rezultate respectabile la toate nivele, cu organizare si infrastructura profesionista, cu multe interactiuni cu comunitatea, mai ales cu copii ai Timisoarei, dar si cu publicul care face deja prezenta din ce-n ce mai mare.

Sezonul viitor deja 7-8 echipe din LNBM au anuntat bugete intre 1.200.000-2.500.000 de euro.

Echipa noastra nu poate sa concureze in aceasta competitie a banului.


Sa anunta un sezon in care a ajunge in play-off, va fi ca o misiune de salvare in spatele liniilor inamice.
Doar ca aici e vorba de sport, nu de razboi, iar in sport conteaza munca, incredere in fortele proprii, curaj, dar si ceva ceea ce Timisoara are…Spiritul ei.

Sunt extrem de bucuros sa anunt ca am semnat un noul contract, valabil pana la sfarsitul sezonului 2025.

Raman acolo unde nimic nu imi este greu sa fac, deoarece fac pentru casa mea, pentru Timisoara.

Acolo unde niciodata nu mi-a fost teama de un adversar, indiferent de bugetul lui.
Multumesc pentru aceasta oportunitate . Sunt un om fericit”, a mai scris „principalul” „leilor”.

În altă ordine de idei, reprezentativa masculină condusă de Dragan Petricevic poate fi văzută în sala „Constantin Jude”, pe 30 iunie, de la ora 19, cu ocazia meciului din grupa B a FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers, contra Luxemburgului. Naţionala se reuneşte la Timişoara miercuri, 22 iunie. Urmează apoi jocul cu Albania, în 3 iulie, în deplasare. România e pe locul 1 după două jocuri. Timişorenii îl aveau selecţionat la lot pe Alex Olah, care a ales însă în această vară să-şi continue cariera la Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.