CSC Dumbrăviţa i-a pus mari probleme Reşiţei în prima manşă a finalei...

CSC Dumbrăviţa i-a pus mari probleme Reşiţei în prima manşă a finalei pentru Liga 2. Totul se decide în retur

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi

Singura reprezentantă a Timişului rămasă în cursa pentru promovarea în „B” a făcut o figură frumoasă şi în prima parte a ultimului act al barajelor. CSC Dumbrăviţa a remizat ieri, pe teren propriu, în faţa unui public numeros, scor 0-0, cu favorita CSM Reşiţa, după un meci în care alb-verzii au avut şansele importante de a înscrie.

Dan Alexa a fost suspendat la oaspeţi iar de pe margine rosso-neri, încurajaţi de o galerie numeroasă de după gard, au primit indicaţii de la „secundul” Ştefan Grigorie, şi el fost jucător pe Bega.

După o primă parte în care gazdele au ameninţat mai mult de la distanţă iar oaspeţii l-au avut pe Mediop ca pericol nr. 1, Dumbrăviţa a fost mai aproape să dea lovitura în partea secundă. Chiar în final, Luca Bodri, uşor lateral stângă, în careu, practic singur cu portarul Micu, a lovit greşit balonul, încercând să-l plaseze undeva la vinclu, şi acesta s-a dus pe lângă ţintă.

Reşiţenii au părut astfel mai mulţumiţi de remiză, mai ales că lucrurile ar putea sta diferit miercuri, în Valea Domanului, de la ora 17.30, când se va disputa manşa secundă a finalei barajului de promovare din Liga 3 în Liga 2.

Reamintim că Reşiţa a trecut greu în semifinale de o altă timişeană, CSC Ghiroda, scor 1-2, după 1-1 acasă în retur, în timp ce Dumbrăviţa a depăşit-o mai lejer pe CSM Deva (6-4).


Echipa bănăţeană a câştigat Seria 8, în timp ce cărăşenii s-au impus în C7 iniţial.

CSC Dumbrăvița: Trifon – Bura-Koț, Zurbagiu (cpt.), Moțiu – Tismonar, Schinteie, Olaru (87, Gologan), Martinov, Ghinescu – Paulevici (80, L. Bodri), Făgărășanu. Antrenor: Cosmin Stan.

CSM Reșița: Micu – Bărboianu, Dudea (80, Drăghiceanu), Manolache, Sima – Vasluian, Cioinac, Breșneni (cpt.) (67, C. Cristea), Jorza – V. Munteanu, Mediop. Antrenor: Dan Alexa.

„Nu cred că sunt subiectiv dacă spun că meritam victoria! Cu puțină atenție, puteam câștiga. Am avut pe final o ocazie monumentală, singur cu portarul, în minutul 89. Cred că dacă marcam, nu se mai întâmpla nimic. Reșița m-a surprins prin alcătuirea echipei, am crezut că va juca mai ofensiv, pentru că au jucători de atac foarte buni, lăsați pe bancă. Și-au urmărit scopul… La urma urmei, mai e și o manșă retur, iar probabil și-au luat toate măsurile pentru a juca ceva mai defensiv astăzi și să aibă mai multe șanse la retur. După rezultatele înregistrate între Reșița și Ghiroda, am spus că șansele noastre cresc în această finală. Datorită jocului nostru de astăzi, cred că șansele noastre cresc și mai mult. Tot ei sunt favoriți, dar cred că șansele noastre cresc în continuare!”, a declarat Cosmin Stan, tehnicianul lui CSC Dumbrăviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.