Duo-ul timișorean Doctorul Sinteză susține un eveniment deosebit în cadrul seriei Electronic...

Duo-ul timișorean Doctorul Sinteză susține un eveniment deosebit în cadrul seriei Electronic Live Sessions

0
DISTRIBUIȚI

Seria de evenimente Electronic Live Sessions, organizată de Psihodrom Records și Viniloteca continuă cu un episod interesant care va fi susținut de către membrii proiectului timișorean Doctorul Sinteză, care își descrie spectacolele audio-vizuale drept „sunete electronice tratate și prăjite în timp real cu imagini dulci-acrișoare”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 iunie, de la ora 20, la Viniloteca.

În spatele proiectului timișorean se află Uțu Pascu, basistul și inginerul de studio care a colaborat cu nume ca Brigada Artistică Urbană, Blazzaj, Kumm, Aievea, Iordache, Moon Museum, Vlaicu Golcea, JazzyBIT, Brum, Mircea Tiberian și mulți alții.


Alături de el se află artistul vizual Cristian Văduva, „vinovat” pentru multe întâmplări faine care s-au derulat în ultimii ani atât în Timișoara cât și în alte orașe. Anul trecut, proiectul a lansat albumul Nightshift.

„Doctorul Sinteză a apărut prin 2013, cred, când trebuia să îi dau ceva track-uri lui Dudu de la anonimTM și ăsta a fost primul nume care mi-a venit in minte. La ora actuală treaba e puțin mai serioasă. M-am gândit sa îl fac un proiect mai mare, așa că acum suntem doi. În momentul de față, Doctorul Sinteză suntem Cristi Văduva, care se ocupă de tot ce înseamnă imagine, Visuals/Coperți/Videoclipuri, și cu mine, care fac sunetele“, a spus Uțu Pascu.

Casa de discuri Psihodrom Records a lansat câteva compilații sonore, care s-au bucurat de un ecou pozitiv din partea celor care sunt îndrăgostiți de sound-urile muzicii electronice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.