Englezul Charlie Ottley, realizatorul documentarelor Wild Carpathia și Flavors of Romania, a...

Englezul Charlie Ottley, realizatorul documentarelor Wild Carpathia și Flavors of Romania, a fost jefuit la Timișoara UPDATE 2 Drona furată a fost recuperată

2
DISTRIBUIȚI

Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia și Flavors of Romania, aflat în Timișoara pentru a filma un clip de promovare al județului Timiș, a fost tâlhărit chiar în zona centrală a orașului.

Jurnalistului britanic i s-au furat mai multe echipamente, printre care o dronă și alte accesorii foto, pierzând astfel și înregistrările făcute zilele trecute în Timișoara.

Imediat după incident, Charlie Ottley și persoana care îl însoțea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliție, fiind deschis un dosar pentru furt.

„În această dimineață, în jurul orei 3:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în Parcul Civic din Timișoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conținea o dronă.


A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei și tragerea acestora la răspunderea penală”, a transmis IPJ Timiș.

UPDATE IPJ Timiș a transmis că, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au reușit identificarea și depistarea, în zona Pieței 700, a trei minori (doi băieți și o fată), cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, care ar fi bănuiți de sustragerea unei drone din Parcul Civic, din Timișoara, ce aparținea unui bărbat. Aceștia au fost conduși la sediul Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, în vedere audierii.

UPDATE 2 Drona furată realizatorului de filme documentare a fost găsită abandonată pe strada I.C. Brătianu din Timișoara. Bărbatul care a găsit-o a predat-o astăzi, 7 iunie, polițiștilor, echipamentul urmând să fie returnat proprietarului de drept.

2 COMENTARII

  1. Speram sa extindă documentarul și la partea cu furtul din viitoarea Capitala Europeană pentru care Primaria Timisoara, încă este adormita! Actualul Primar, recunoscut doar în acte – este vidat în propria imbecilitate și neputință, unde au fost polițiștii lui locali care au și biciclete în dotare și spor de plimbat în parc?! Uite cum se identifica faptul ca nu își fac datoria și stau mereu doar după șpăgi în Piață Unirii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.