Fitness pentru o cauză nobilă pe malul Begăi. Se strâng fonduri pentru...

Fitness pentru o cauză nobilă pe malul Begăi. Se strâng fonduri pentru canotajul timişorean

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1551813281">
Foto: Alex Miu / Facebook

Eveniment caritabil mâine seară la Baza Sportivă CFR de pe malul Begăi. Mai mulţi instructori de fitness din Timişoara se mobilizează pentru un antrenament special cu strângere de fonduri pentru canotorii pregătiţi de reputatul antrenor Zlatomir Balojin.

Printre cei mai cunoscuţi antrenori de fitness din zonă şi-au anunţat prezenţa la eveniment: Valentin Popa, Nicu Usurelu, Anda Aspru, Andrei Rădoi, Paul Sincu, Mihai Tudosa, German Ina, Largeanu Andreea, Flavia Ionila, Marius Tira, Bebe, Natalia Tetileanu, Yugo, Bara Alexandra, Brinzan Alina, precum şi organizatorul Miu Alex.

„Indiferent de ramura sportivă, datoria noastră este să ne ajutăm și să ne sprijinim reciproc, pentru a ridica sportul la un nivel cât mai mare! Sportul ne invață să fim uniți și sa devenim o echipă!
Susține sportul românesc prin prezența ta!”, se arată in anunţul de pe Facebook.

Evenimentul are loc mâine, de la ora 20.00, la Baza Sportivă CFR (B-dul Vasile Pârvan Nr.1-3, vizavi de Universitatea Politehnica) şi va cuprinde un antrenament in aer liber.

Recent, la concursul de proiecte organizat de municipalitate prin Centrul de Proiecte, canotajul nu a câştigat finanţare pentru proiectele sale, aici intrând inclusiv un centru juvenil de formare propus de profesorul Balojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.