Flex Fest ajunge la ediția a patra. Concerte rock cu formații din...

Flex Fest ajunge la ediția a patra. Concerte rock cu formații din Bulgaria, Ungaria și România

0
DISTRIBUIȚI
Formația maghiară Omen va susține un concert în cadrul Flex Fest

Melomanii sunt așteptați la cea de-a patra ediție a festivalului internațional de muzică rock Flex Fest, la Arad, în cadrul căruia vor susține concerte 12 formații din Bulgaria, Ungaria și România.

În prima zi a festivalului din acest an, în data de 1 iulie pe scenă se vor afla patru formații din Ungaria. Omen este una din cele mai renumite trupe de heavy metal din țara vecină, care de-a lungul celor trei decenii de activitate muzicala, s-a remarcat în rândul publicului prin concerte dinamice. Trupa a luat naștere în 1990 și a lansat o serie de albume care au fost primite cu entuziasm de către melomanii din Ungaria și nu numai. Alături de ei, în aceeași seară vor mai susține recitaluri trupele maghiare Rudan Joe, Band’R’Ass și Huszonhet.

Sâmbătă 2 iulie pe scena festivalului se vor afla timișorenii de la Dordeduh.T rupa alcătuită din Edmond „Huppogrammos” Karban (voce, chitări și alte instrumente), Cristian „Sol Faur” Popescu (chitări, keyboards și alte instrumente), Andrei Jumugă (percuție, tobe, toacă) și Flavius Misarăș (bass) a revenit în atenția melomanilor anul trecut cu discul „Har“, mixat de binecunoscutul producător muzical suedez Jens Bogren, care a avut parte de recenzii favorabile în presa internațională, fiind lăudat în rândul unor reviste și site-uri de prestigiu ca „Metal Hammer” Germania, „Loudersound”, „Sonic Seducer” sau „Metal Hammer” din Marea Britanie.


În aceeași seară la Flex Fest vor mai susține concerte Sear Bliss (Ungaria), Abstract Grave (România) și Htehthemeth (România).

Formația Dordeduh va susține un concert la Flex Fest

În ultima zi a evenimentului , în 3 iulie, publicul va avea parte de recitalul trupei Ceitrei. Trupa arădeană a luat naștere în luna februarie 2020 la inițiativa lui Ciprian Mateian și Tiberiu Back, iar alături de ei se află Sergiu Nădăban, cel mai tânăr membru al formației, care a terminat Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, iar în ultimii ani a colaborat cu Gothic, Kultika, Sur Austru și Dragoș Moldovan. Alături de ei, pe scena festivalului vor mai concerta Unity Of Opposites (România), Dishonored (Bulgaria) și Upside Down (România).

Cea de-a patra ediție a Flex Fest va avea loc în perioada 1- 3 iulie pe terasa Flex din Ștrandul Neptun, la Arad, iar biletele se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.