Florin Piersic și Medeea Marinescu revin la Timișoara cu „Străini în noapte”

Florin Piersic și Medeea Marinescu revin la Timișoara cu „Străini în noapte”

0
DISTRIBUIȚI

După anii de restricții impuse de pandemie, Florin Piersic, unul din cei mai îndrăgiți actori români, rămas la fel de seducător la cei 86 de ani ai săi, revine la Timișoara cu una din ultimele reprezentații în turneu ale spectacolului „Străini în noapte”, comedia romantică scrisă de Eric Assous care s-a jucat ani în șir cu sute de săli arhipline și continuă să fascineze publicul.

Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat trecut de prima tinerețe, care, în absența soției, își începe noaptea într-un bar, de unde pleacă spre casă însoțit de Juliette, o femeie tânără și senzuală, a cărei identitate e învăluită într-o bizară țesătură de minciuni și secrete.


În urma acestei întâlniri, Pierre avea să afle un lucru care îi va schimba viața. Savoarea spectacolului va fi însă întregită, ca întotdeauna, cu taifasul amical pe care Florin Piersic îl oferă înaintea reprezentației, spre bucuria admiratorilor săi.

„Simt că întineresc, pur și simplu, când joc acest spectacol, iar reîntoarcerea laTimișoara îmi umple inima de o bucurie de nedescris”, mărturisește actorul, rămas, vorba poetului, „veșnic tânăr și ferice”.

Spectacolul, deținător al unor incontestabile recorduri de public și longevitate, regizat de regretatul Radu Beligan, cu o ilustrație muzicală realizată de flautistul Ion Bogdan Ștefănescu, decorul semnat de Puiu Antemir și costumele create de Irina Schrotter, care îi are în distribuție pe Florin Piersic și Medeea Marinescu, va avea loc în 5 iulie, de la ora 19:00, pe scena operei timișorene. Biletele se găsesc la agenția operei și online, pe ticketstore.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.