Bărbat arestat în Timişoara după o spargere cu tupeu în miezul zilei

Bărbat arestat în Timişoara după o spargere cu tupeu în miezul zilei

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 5 din Timișoara au fost sesizați ieri în legătură cu furtul mai multor obiecte metalice dintr-o locuinţă din Zona Ştrandului, lângă Pădurea Verde. În acest caz a fost reţinut un bărbat în vârstă de 63 de ani, azi dispusându-se măsura de arest preventiv pentru 30 de zile.

Furtul s-ar fi produs în intervalul orar 12.00-13.30. Din interiorul unui imobil de pe strada Ștrandului din Timișoara au fost sustrase mai multe bunuri metalice, printre care un termos profesional electric, o friteuză dublă profesională, tăvi din inox si veselă, toate în valoare de aproximativ 8.000 lei.

În jurul orei 18.00, în urma verificărilor efectuate în zona adiacentă comiterii faptei, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 63 de ani, care era bănuit de comiterea faptei.

În urma verificărilor şi administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat iar în cursul zilei de azi, 18 iunie, magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.


Polițiștii continuă cercetările în vedere recuperării prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.