Arestat în centrul Timişoarei la câteva ore după un furt pe Calea...

Arestat în centrul Timişoarei la câteva ore după un furt pe Calea Torontalului

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-143692685">

Poliţiştii au reţinut ieri o persoană în zona centrală a Timişoarei, după ce acesta ar fi jefuit o locuinţă de pe Calea Torontalului în aceeaşi zi. Bărbatul în vârstă de 40 de ani e bănuit că a furat bunurile în valoare de 1.400 euro şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ieri, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că dintr-o locuință de pe Calea Torontalului au fost sustrase mai multe bunuri( laptop, camere de filmat) în valoare de 1.400 de euro.

În aceeași zi, polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor 2 și 4 care se aflau în patrulare, în zona centrală a Timișoarei, şi au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

UPDATE Față de bărbatul de 40 de ani a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 zile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.