Confiscări și amenzi uriaşe în urma controalelor Gărzii Forestiere în vestul ţării

Confiscări și amenzi uriaşe în urma controalelor Gărzii Forestiere în vestul ţării

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Garda Forestieră Timişoara a realizat în perioada aprilie-mai 2022 mai multe acţiuni de control pe raza judeţelor Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş.


În urma verificărilor s-au aplicat 141 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 380.000 de lei. De asemenea, a fost confiscat material lemnos în valoare de peste 160.000 de lei.

S-a acordat o atenție deosebită parchetelor aflate în exploatare, a circulației materialului lemnos, urmăririi gestionare a masei lemnoase și modului în care sunt înregistrate și urmărite stocurile agenților economici care desfășoară activități de exploatare și/sau prelucrare.

În urma verificărilor s-au aplicat: 130 de sancțiuni contravenționale cu valoare totală de 313.000 lei şi a fost confiscat un volum total de 364 mc material lemnos cu valoare de peste 84.680 lei.

De asemenea, au fost efectuate verificări în echipe mixte unde au participat și reprezentanții inspectoratelor județene de poliție, fiind aplicate un număr de 11 sancțiuni contravenționale cu o valoare de 66.000 lei iar ca măsură complementară s-a confiscat un volum total de 257 mc cu o valoare de peste 79.075 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.