Hooverphonic și Nneka, printre primii artiști anunțați la ediția din acest an...

Hooverphonic și Nneka, printre primii artiști anunțați la ediția din acest an a festivalului Codru

0
DISTRIBUIȚI
Hooverphonic va susține un concert la acest festival

Ediția din acest an a Codru Fest va avea loc în perioada 25 – 28 august și îi are ca invitați pe Hooverphonic, Nneka, Kadebostany, Deliric X Silent Strike cu CTC & Muse Quartet, Macanache, Surorile Osoianu & Lupii lui Calancea, Implant pentru Refuz, Om la lună, Robin and the Backstabbers, Alexandrina, Alexandra Ușurelu, El Negro, Via Dacă, Jurjak, Melting Dice, DJ Shiver, Gojira & Planet H feat. Psihotrop, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Florin Chilian și Pragu’ de Sus.

Hooverphonic vine din Belgia și în cei peste 20 de ani de activitate a lansat o serie de albume și hit-uri precum „Mad About You”, „Eden” sau „2 Wicky”, combinând trip hop-ul cu rockul alternativ și cu muzica electronică.


Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme și seriale precum „CSI”, „La Femme Nikita”, „I Know What You Did Last Summer”, „Permanent Midnight”, „The Interview”, „Stealing Beauty” sau „Third Watch”. Anul acesta formația a susținut trei concerte în România, în luna mai, la Brașov, Cluj-Napoca și București, și a reprezentat Belgia la concursul Eurovision.

„Scenele vor fi amenajate în mijlocul naturii, la marginea pădurii și în luminișurile din pădure. Vor fi patru zile pline de muzică, relaxare și experiențe culinare. O zonă specială va fi amenajată și pentru copii, unde cei mici se vor putea bucura de activități educative, dar și de aventură. CODRU este puntea creată de noi între natură, muzică și artă. Ne dorim să protejăm și să întinerim Pădurea Bistra, aflată la 4 kilometri de Timișoara, la limita dintre comunele Ghiroda şi Moşniţa. Este o arie protejată de interes național, unde cresc specii prețioase de arbori. În cele două sesiuni de ecologizare, organizate în 2019 și 2022, împreună cu cei 2.000 de voluntari, am plantat 8.000 de puieți. Fiecare participant la festival se alătură misiunii noastre de reîmpădurire și ecologizare a zonei. Încasările vor fi redirecționate către cauze ecologice“, spun inițiatorii acestui festival.

Prima ediție a Festivalului Codru a avut loc în 2019. și i-a avut ca invitați pe Subcarpaţi, Zdob şi Zdub, Laboratorium Pieśni (Polonia), Fără Zahăr, Timpuri Noi, Ţapinarii, Corbu şi Pământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.