Întrerupere în furnizarea apei în mai multe zone din Timişoara şi judeţul...

Întrerupere în furnizarea apei în mai multe zone din Timişoara şi judeţul Timiş. Alţi consumatori, fără apă caldă

0
DISTRIBUIȚI

Avariile şi lucrările duc la întreruperea apei sau a apei calde pentru mai mulţi consumatori din municipiul Timişoara şi judeţul Timiş.

Aquatim a anunţat avarii care vor fi remediate până la ora 15.00 în Timişoara, pe Bulevardul Constantin Diaconovici Loga, Aleea Poeniței, Calea Aradului, respectiv judeţul Timiş, în localităţile: Sânandrei, Ivanda, Carani şi Urseni.

De asemenea, la Izvin va fi presiune scăzută a apei, ca urmare a unor lucrări de spălare a rețelei de distribuție, pânâ la aceeaşi oră. Din acelaşi motiv, la Cerneteaz va fi intreruptă furnizarea apei, intre orele 9-15, la fel şi vineri.

Mâine, se intrerupe apa şi la Moşniţa Veche şi Moşniţa Nouă, intre 9 şi 15, pentru lucrări de conectare conducte la intersecția Căii Moșnița Veche cu strada Bicaz.


Sunt afectate străzile Sânziana, Basmului, Țarinei, Grâului, Grânelor, Ogorului, Pipăruș, Crăiasa Zăpezii, Aleodor, Prințesei, Porumbului, Secarei, Bâlea, Primăriei, Surduc, Vidraru, Bicaz și Dumitru Cristea.

Tot mâine şi vineri, orele 8-15, se intrerupe apa la Buziaş (Piața Bisericii, Strada Mitropolit Andrei Şaguna), pentru lucrări de conectare conducte. De asemenea, lucrările de spălare a distribuţiei va duce la intreruperi in Cerneteaz (orele 9-15 inclusiv vineri), dar şi la Balinţ, Bodo şi Târgovişte (8-16).

Altfel, astăzi alţi timişoreni sunt temporar fără acces la apă caldă ca urmare a unor lucrări Colterm aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”.

Sunt afectaţi, până la ora 18, clienţii de la PT 73 și 75: Simion Bărnuțiu, Lorena, Renașterii, Dorobanților, George Bacovia, Intrarea Zoltan Kodaly.

Iar tot azi, în intervalul orar 11.00–13.00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum, la CT Buziaș, ca urmare a unor lucrări derulate de furnizorul de gaz din zonă. Vor fi afectați abonații care domiciliază pe următoarele străzi: Atomului, C. Buziașului, Electronicii, Meseriașilor, Recoltei, Venus, Neptun, Martir M. Nemțoc și M. Millo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.