Jafuri cu repetiție, lângă Timișoara. Tânăr de 18 ani, reținut după ce...

Jafuri cu repetiție, lângă Timișoara. Tânăr de 18 ani, reținut după ce a furat pastă de dinți, creme depilatoare și odorizante în valoare de peste 1.500 de lei

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara – Postul de Poliție Moșnița Nouă au reținut ieri un bărbat în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, în localitatea Moșnița Nouă. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

„La data de 6 iunie, în jurul orei 15:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara – Postul de Poliție Moșnița Nouă au fost sesizați cu privire la faptul că, un tânăr ar fi sustras mai multe bunuri nealimentare (pastă de dinți, cremă depilatoare, odorizante de cameră), în valoare de aproximativ 650 lei, dintr-un supermarket din localitatea Moșnița Nouă, acesta fiind surprins de către paznicii magazinului.


În urma investigațiilor efectuate, a reușit că în data de 31 mai 2022, tânărul, în vârstă de 18 ani, ar mai fi sustras bunuri nealimentare din același supermarket, în valoare de aproximativ 947 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial”, a transmis IPJ Timiș

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.