Mașină găsită plutind în râul Mureș. Pompierii caută eventuale victime UPDATE 2...

Mașină găsită plutind în râul Mureș. Pompierii caută eventuale victime UPDATE 2 Mașina aparținea unui bărbat din Timiș

1
DISTRIBUIȚI

Un apel la 112 a alertat echipajele de urgență despre o mașină căzută în râul Mureș, în zona localității arădene Felnac. La fața locului, din partea ISU Arad s-au deplasat o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD de la Vladimirescu, în total opt subofițeri.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Conform ISU Arad, mașina este blocată într-un banc de nisip, iar echipajul de căutare a verificat autoturismul, constatând că în interior nu se află nici o persoană.

„Accesul prin pădure spre autoturism nu se poate face decât cu mașini de teren.


În sprijin a venit un utilaj (buldoexcavator) pus la dispoziție de primăria Felnac. Se încearcă ancorarea autoturismului și aducerea la mal”, a transmis ISU Arad.

UPDATE 2 Polițiștii au aflat că mașina aparținea unui bărbat din Timiș și a ajuns în râul Mureș din cauza neatenției.

„În ziua de 20 iunie, în jurul orei 12:30, polițiștii din Felnac au fost sesizați că, în râul Mureș, în zona localității Felnac, se află un autoturism. Echipajele ISU au scos autoturismul la mal, acesta având geamurile coborâte. Din primele cercetări s-a stabilit că, în seara precedentă, un bărbat de 34 de ani, din județul Timiș, ar fi lăsat mașina lângă râul Mureș, fără a avea frâna de mână trasă. Autoturismul ar fi alunecat ulterior în apă, iar bărbatul ar fi ieșit prin geamul deschis. Acesta nu a fost rănit, iar în autoturism nu se mai afla nicio persoană”, a transmis IPJ Arad.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.