Bronz pentru bănăţeanul Alexandru Simon la puternicul turneu ADCC Serbia Open

Bronz pentru bănăţeanul Alexandru Simon la puternicul turneu ADCC Serbia Open

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Alexandru Sga Simon / Facebook (#3)

Alexandru Simon a obţinut medalia de bronz la puternicul turneu internaţional de grappling de peste graniţă – ADCC Serbia Open.


Stomatologul din Timişoara a câştigat finala mică la categoria profesionişti +100 kg, ieri, la Belgrad.

În semifinale, Alex (ViN Gentlemen’s Fight Club Timisoara) a fost învins de favoritul din Bosnia – Benjamin Sehic (campion şi în 2021), după ce a fost într-un bracket dificil. Lupta pentru bronz a fost tranşată în faţa sârbului Stefan Lazic.

Însoţit de obicei de fratele mai mare, Cătălin Simon, tot medic dentist de profesie, Alexandru Simon a resimţit lipsa acestuia. Cătălin fiind afectat de efortul din ultima perioadă şi ratând în ultima clipă plecarea spre Serbia.

„Din păcate, este prima dată ca luptator de BJJ&GRAPPLING când frăţiorul meu mai mare este absent, din cauza efortului, acesta a avut probleme de sanatate cardiace, sper sa se faca cat mai repede posibil bine si sa revina pe tatami mai puternic decat a fost, pot spune cu adevarat ca am simtit o demoralizare deoarece el nu a fost langa mine!”, a scris Alex Simon pe pagina sa de Facebook.

Anul trecut în Serbia, cei doi fraţi au obţinut argintul, la profesionişti +100kg, prin Alexandru, respectiv aurul, la intermediari +100kg, prin Cătălin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.