Handbaliştii de la SCM Politehnica domină naţionala de tineret. Mulţi alb-violeţi, în...

Handbaliştii de la SCM Politehnica domină naţionala de tineret. Mulţi alb-violeţi, în pregătiri pentru Euro din Bulgaria

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica (arhivă)

SCM Politehnica contribuie din plin la formarea lotului naţional de tineret.


Nu mai puţin de nouă handbalişti alb-violeţi au fost chemaţi în stagiul de pregătire pentru Campionatul European U20, divizia a doua, care va fi organizat în Bulgaria.

Stagiul de pregătire începe joi, 16 iunie şi durează o săptămână şi jumătate. Poli, campioană atât la juniori mari, cât şi la tineret în acest an, îi are selecţionaţi pe: Claudiu Pal (portar), Alexandru Moldovan, Raul Bote, Robert Câtu, Ianus Dumitrecu, Antonio Bordeanu, Vlad Chira, Alexandru Grad și Darius Bran.

Competiția europeană sub 20 ani va avea loc la Varna, Bulgaria, în perioada 14-23 iulie. La turneu vor participa zece echipe împărțite în două grupe şi se va juca fiecare cu fiecare. România e în Grupa B, cu Belarus, Elveția, Ucraina și Kosovo. Primele două clasate se califică în semifinale, dar doar câștigătoare turneului promovează în grupa de elită a Campionatului European pentru jucători sub 20 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.