Noi amenzi date de Poliția Locală Timișoara celor care dau muzica prea...

Noi amenzi date de Poliția Locală Timișoara celor care dau muzica prea tare. Petrecere amendată de două ori, în weekend

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au acționat și în acest weekend „pentru luarea măsurilor legale în cazul localurilor care au tulburat liniștea publică prin muzica dată la maxim”. Organizatorul unei petreceri a fost amendat de două ori, după ce prima sancțiune nu a dus la reducerea numărului de decibeli.

„În seara zilei de sâmbătă, timișorenii care locuiesc în apropierea Pieței Consiliul Europei și nu numai au semnalat faptul că din această zonă, respectiv de la grădina de vară a Iulius Town, se aude foarte tare muzica, provocând disconfort.


Polițiștii locali s-au deplasat la fața locului și au aplicat organizatorului petrecerii, societatea Art Act Production SRL cu sediul în București, o sancțiune conform Legii 61/1991 republicată de 1.000 lei. Pentru că nu au oprit muzica și au continuat să deranjeze cetățenii, o jumătate de oră mai târziu, polițiștii locali au revenit la fața locului, aplicând aceleiași firme încă o sancțiune de 1.500 lei, conform aceluiași act normativ”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Alte două sancțiuni au fost aplicate pentru localuri de pe malul Begăi. „Duminică dimineața, în jurul orei 00:10, distracția unora a continuat, la fel și controalele. Astfel, polițiștii locali au aplicat societății River Fun Garden, de pe bulevardul Vasile Pârvan, o sancțiune de 1.500 lei, conform Legii 61/1991, tot pentru muzică la intensitate ridicată. Cu aceeași sancțiune de 1.500 lei s-a ales și societatea Protein House, care a dat muzica prea tare pentru ora târzie, respectiv 01:20, în noaptea de sâmbătă spre duminică, tot pe bulevardul Vasile Pârvan. Trebuie menționat faptul că ultimele două sancțiuni au fost aplicate în cadrul unei acțiuni coordonate de Poliția Municipiului Timișoara, pe timp de noapte, pe linie de ordine publică”, mai spune comunicatul instituției.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou asupra faptului că „tulburarea liniștii locuitorilor pe timp de noapte se sancționează drastic, la mai multe fapte repetate, cei depistați în astfel de situații riscând ca societățile pe care le reprezintă să fie propuse pentru suspendarea activității pe o perioadă de până la 30 de zile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.