Om la Lună lansează cel de-al treilea material discografic la Timișoara

Om la Lună lansează cel de-al treilea material discografic la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația om la lună lansează „Echilibru”, cel de-al treilea album de studio din istoria trupei, în data de 1 iulie în Timișoara. Discul conține zece cântece și este compus în toamna anului 2021, în perioada în care membrii trupei au locuit împreună la Soveja, un sat de la poalele Munților Vrancei. Albumul aduce o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor trupei. De pe acest album, trupa a lansat deja primele trei single-uri: „La capăt de linie”, „Spre înălțime” și „Supranatural”.

„Suntem în permanență pe o muchie de cuțit. Cu viețile noastre, cu alegerile noastre, cu fiecare drum nou pe care îl începem. Nimic nu este definitiv și nu putem lua nimic ca și cum ni s-ar cuveni. Între bine și rău, între frică și curaj, între prăpastie și drumul bun, mergem înainte în echilibru.


Mergem cu brațele în lateral, când privind în față, când privind în jos. Ne mai împiedicăm, ne lăsăm fără să vrem pe o parte sau alta, ne mai ținem de pereți, ne mai ajutăm unii de alții. Ne dezechilibrăm și ne echilibrăm iar și iar. Mergem pe o sârmă invizibilă, spre visurile noastre – care de multe ori ni se schimbă – pe drumurile noastre, nou deschise sau vechi dintotdeauna, urmăriți de ziua de ieri, cu gândul la cea de mâine. Mereu între două alegeri, mereu între perseverență și renunțare, pas după pas, înaintăm. Și în drumul ăsta lung de-o viață, echilibrul este tot ce avem mai bun”, a spus Doru Pușcașu.

Om la lună a început în luna mai 2018 ca un proiect de „rough acoustic poetry” al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese. În 2020, în perioada de lockdown, trupa a compus EP-ul „Dans”, pe care l-a lansat în vara aceluiași an, pornind apoi în primul turneu din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții. În 2021, om la lună a lansat primul album complet – „În caz de om la lună, strigați «om la lună stânga/dreapta», după caz” – un disc extrem de apreciat de public și de criticii de specialitate. Concertul de lansare a anoului album al formației va avea loc în data de 1 iulie, de la ora 20:30, la Faber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.