Parcul Copiilor şi Muzeul Satului, animate de 1 iunie. Poliţiştii de la...

Parcul Copiilor şi Muzeul Satului, animate de 1 iunie. Poliţiştii de la IPJ Timiş şi-au adus aportul la distracţia celor mici

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1851691924">

Principalele parcuri din Timişoara şi nu numai au fost viu colorate de Ziua Copilului. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au contribuit din plin la distracţia celor mici în Parcul Copiilor și Muzeul Satului Bănăţean, din Timișoara, precum și în Parcul George Enescu, din Lugoj.

Pe lângă distracţiile clasice, precum toboganele gonflabile ori diversele ateliere în care puştii îşi pun la contribuţie imaginaţia bogată, cei mici au avut ocazia să experimenteze ieri şi cu lucruri pe care poate le-au văzut doar la televizor.

Polițiștii prezenţi la evenimentele de 1 iunie au prezentat autospeciale din dotare, au oferit sfaturi preventive și i-au angrenat pe cei mici în jocuri interactive. De asemenean, Grupa Canină din cadrul I.P.J. Timiș a prezentat copiilor o demonstrație de dresaj, activitate care i-a entuziasmat evident pe copii şi nu numai.

„Ne-am bucurat să fim împreună cu cei mici, să ne încărcăm cu energia lor pozitivă, specifică copilăriei, oferindu-le în schimb, mici istorisiri din activitățile specifice muncii de poliție”, au transmis cei de la IPJ Timiş.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.