Patru muncitori care lucrau la reabilitarea unui drum au murit după un...

Patru muncitori care lucrau la reabilitarea unui drum au murit după un accident provocat de o șoferiță beată

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe o stradă din Iași. Patru muncitori care lucrau la reabilitarea drumului au murit.

Potrivit ISU Iași, accidentul a fost anunțat la 112 în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.00.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ISU și SAJ Iași. „Echipajele sosite la fața locului au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanță a drumului și a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului”, a transmis ISU Iași.

Patru dintre muncitori au fost declarați morți, iar patru au fost transportați la spital.

În baza probatoriului administrat, femeia care a provocat accidentul în municipiul Iași a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore.


Ea va fi prezentată, sâmbătă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale.

Din cercetările efectuate, în accident au fost implicați mai mulți muncitori care lucrau la carosabil, în Iași, și două vehicule, respectiv un autoturism condus de femeia de 39 de ani și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă.

Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele ei a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.