Percheziții într-un dosar care vizează lupte de câini. Polițiștii au suprins un...

Percheziții într-un dosar care vizează lupte de câini. Polițiștii au suprins un astfel de eveniment în flagrant

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-259875198">

Polițiștii din Brașov au făcut vineri șase percheziții domiciliare în Brașov, Sălaj și Cluj într-un dosar penal care vizează efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și organizarea de lupte cu câini. Polițiștii au surprins în flagrant o luptă între câini.

Perchezițiile din Brașov au avut loc la domiciliile unor persoane bănuite că, în perioada februarie-iunie 2022, ar fi obținut din mediul online date ale unor carduri bancare, ce ar fi fost emise de către instituții bancare din străinătate, pe care le-ar fi utilizat ulterior, în mod fraudulos, pentru efectuarea de tranzacții.

De asemenea, au fost efectuate percheziții pe raza județelor Cluj și Sălaj la persoane care, în perioada mai-iunie 2022, ar fi pregătit și antrenat câini pentru lupte.

În județul Cluj, polițiștii au surprins în flagrant o luptă ilegală între doi câini, fiind identificate, de asemenea, mai multe persoane de cetățenie străină, proprietari ai animalelor și spectatori.

„Totodată, în județele Cluj și Sălaj, au fost identificate în total 76 exemplare canine, unele dintre acestea urmând a fi plasate în adăposturi, conform procedurii legale în vigoare privind protecția animalelor și 2 vor fi plasate într-un spital veterinar, fiind continuate verificările privind modalitatea de respectare a normelor privitoare la bunăstarea și protecția animalelor”, transmite IPJ Brașov.

În urma perchezițiilor efectuate în Brașov și Cluj au fost ridicate mai multe sisteme informatice de stocare și sume de bani.

Nouă persoane vor fi duse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.