Peste 300 de amenzi pentru depășirea vitezei legale, în weekend, pe șoselele...

Peste 300 de amenzi pentru depășirea vitezei legale, în weekend, pe șoselele din Caraș-Severin

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1334992675">

Peste 160 de polițiști cărășeni au acționat pe raza întregului județ, în weekendul recent încheiat, „în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere”.

În total au fost aplicate 533 de sancțiuni contravenționale celor care au încălcat prevederile legislative în vigoare, iar ca măsură complementară au fost reținute și retrase 67 de permise de conducere și 16 certificate de înmatriculare.

327 de sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză, din care 16 pentru depășirea cu peste 50 km/h.

49 de conducători auto și pasageri au fost sancționați pentru că nu au purtat centura de siguranță, respectiv pentru că au transportat copii fără a fi fixați în dispozitive de retenție, 41 de conducători auto nu au respectat regulile privind depășirea și alți 2 au fost sancționați contravențional pentru conducerea autovehiculelor sub influența alcoolului.

De asemenea, au fost constatate 20 de infracțiuni la regimul rutier, dintre care 9 privind conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.