Phoenix Buziaș mai are un pas până în Liga 3. Campioana Timișului...

Phoenix Buziaș mai are un pas până în Liga 3. Campioana Timișului a învins Turceniul în tur

0
DISTRIBUIȚI
Foto: C.S ,,Lupii Tineri” Phoenix Buziaș – Fotbal / Facebook

Phoenix Buziaș a câştigat prima manşă a barajului de promovare în Liga 3.


Câştigătoarea Ligii 4 Timiş a învins cu 2-0 (1-0), la Lugoj, reprezentanta Gorjului, CSO Turceni. Returul e programat sâmbăta viitoare, în Oltenia.

Meciul s-a disputat pe arena „Tineretului”, din al doilea municipiu al judeţului, în condiţiile în care la Buziaş nu sunt gata lucrările de renovare. Alexandru Birău şi Brian Filimon, doi dintre jucătorii cu experienţă ai gazdelor, au marcat golurile partidei de ieri. Ambii au multe promovări la activ, inclusiv cu Politehnica iar cel din urmă e recordmen la acest capitol, fiind totodată şi primar de comună acum (Măureni, jud. Caraş-Severin).

Buziaşul a dominat partida şi a avut şansa de a tranşa decisiv disputa, dar în final a irosit şi o lovitură de pedeapsă. A fost şi un pui de scandal în Banat, oaspeţii fiind nemulţumiţi.

Buziaşul a început jocul cu: Marco Bota – An. Rus, An. Popescu, R. Rus, Ferţu, Birău, Fl. Nanu, R. Artimon, Mar. Musteţa, Podină şi Filimon. Antrenor: Sorin Tomoş.

Sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17.30, se dispută returul, în Gorj.

Tot în zona de vest, campioana Aradului – ACB Ineu – şi-a cam asigurat prezenţa în „C” printr-un 5-0 cu Recolta Dănceu (MH). În timp ce Retezatul Haţeg (HD) s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la Magica Caransebeş (CS).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.