Politehnica a făcut prima achiziţie a verii. Alb-violeţii au luat un mijlocaş...

Politehnica a făcut prima achiziţie a verii. Alb-violeţii au luat un mijlocaş care a promovat cu Petrolul

0
DISTRIBUIȚI
Cristian Romoniţă, vicepreşedinte CA, şi noua achiziţie, Silivu Pană. Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Timişoara a anunţat azi, înaintea reunirii, prima mutare a verii. Experimentatul mijlocaş central Silviu Pană s-a alăturat alb-violeţilor pe cel puţin un an de zile, având opţiunea de prelungire a înţelegerii, după ce a încheiat conturile cu Petrolul, nimeni alta decât campioana Ligii 2.

Deşi încă nu e oficial în „B” şi în noua stagiune, alb-violeţii au făcut prima mutare notabilă. Pană (30 ani), jucător cu trei promovări în Liga I la activ a semnat cu Politehnica. Concordia, la care a şi crescut, Dunărea Călăraşi şi Petrolul sunt echipele cu care mijlocaşul bucureştean a urcat în elită, acolo unde are şi peste 90 de meciuri şi şase goluri înscrise.

E o achiziţie totodată într-o zonă unde alb-violeţii au suferit în sezonul trecut, când opţiunile pe zona centrală au fost şi puţine numeric.


Pană a mai lucrat cu Andone la Satu Mare şi e optimist la revenirea pe teren. Are nouă prezenţe şi un gol în stagiunea trecută, în toamnă, căci în noiembrie s-a accidentat şi nu a mai putut juca nici în meciul de pomină cu nocturna de pe „Dan Păltinişanu”.

„Sunt bucuros că pot să mă antrenez din nou. Am fost accidentat o perioadă de două-trei luni de zile. Aştept cu nerăbdare să începem pregătirea. Am mai lucrat cu Mister, îi mulţumesc că m-a dorit foarte mult. Am mai lucrat la Satu Mare, am avut şi acolo rezultate bune pentru ceea ce s-a dorit. Am venit încrezător la Poli, pentru că mi s-a spus că o să fie un proiect pe termen lung şi sper să-mi aduc aportul, să mă ridic la nivelul cerinţelor fanilor şi împreună cu colegii, antrenorul, să o ducem pe Poli în Liga I. Pentru că e o echipă de tradiţie şi fotbalul românesc are nevoie de astfel de echipe, cu suporteri mulţi”, a declarat Silviu Pană.

Politehnica se reuneşte azi la ora 18 şi va disputa primul amica deja sâmbătă, pe „Ştiinţa” de la ora 11, cu Obilici Sânmnartinu Sârbesc, o promovată în Judeţ (L5) care s-a inspirat din proiectul alb-violet şi la care se regăsesc foşti „Băieţi în ghete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.