A treia mutare a verii la Politehnica – o revenire în alb-violet

A treia mutare a verii la Politehnica – o revenire în alb-violet

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Timişoara a mai efectuat un transfer. La capitolul sosiri e de această dată o faţă foarte cunoscută suporterilor. În alb-violet revenind fundaşul dreapta Călin Jurj.

Orădeanul a semnat pe doi ani de zile cu Politehnica după ce plecase de aici chiar din cauza contractului.


La schimbarea societăţii jucătorul de 21 de ani nu a semnat înţelegerea de atunci, s-a aflat în litigiu şi a plecat până la urmă la CAO în Liga 3. Pentru formaţia bihoreană a evoluat în zece partide în sezonul de primăvară, inclusiv în semifinalele barajului de promovare, pierdut cu Corvinul.

Fostul internaţional de juniori a evoluat în prima sa perioadă alb-violetă în 48 de meciuri. În prima parte a sezonului 2020-21, la Reşiţa, a suferit o accidentare gravă, care doar le-a întărit convingerea fanilor în devotamentul celui care a fost internaţional de juniori la aproape toate categoriile.

„Mă bucur că m-am întors şi sper să fie şi mai bine de această dată. Îmi doresc ca împreună să construim o echipă, aşa cum a declarat şi domnul antrenor, iar în cel mai scurt timp posibil să facem performanţă!”, a declarat Călin Jurj, care a crescut ca junior la FC Bihor şi CNP Timişoara. Pentru cea din urmă a debutat şi la seniori în „C”.

Politehnica i-a mai înregimentat în această vară pe Silviu Pană (30 ani, ex-Petrolul) şi Răzvan Milea (22 ani, Tunari), ambii mijlocaşi centrali. Mâine seară, alb-violeţii dispută al doilea test al perioadei de pregătire, cu nou promovata în „D-Timiş” – Unirea Jimbolia, pe „Ştiinţa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.