Politehnica, scor mare în primul test al verii. Obilici s-a prezentat cu...

Politehnica, scor mare în primul test al verii. Obilici s-a prezentat cu foşti alb-violeţi pe „Ştiinţa”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Timişoara a început şi această perioadă de pregătire cu un amical câştigat la scor. Alb-violeţii au dispus pe „Ştiinţa” de Obilici Sânmartinu Sârbesc cu 16-0 în trei reprize pe parcursul cărora lotul gazdelor pregătite de Bogdan Andone a tot întinerit până la nivel de juniori „republicani”.

Amfitrionii i-au utilizat în premieră pe Silviu Pană şi Răzvan Milea în prima repriză ceva mai lungă de jumătate de oră. În mare formă a fost „americanul” Daniel Benzar, care a deschis scorul şi a pasat la următoarele trei reuşite ale colegilor Sofran (min. 19), Olariu (26) şi Bîrnoi (29). Prima reuşită a fost în minutul 17, cam atât au rezistat oaspeţii pe căldură.

Cu un lot mai mic Obilici, nou promovata în Judeţ, a încasat la un moment dat gol după gol în partea a 2-a, tot de circa 30 de minute. Alex Gașpar (min. 4, 6), Danciu (7), Kuhn (9, 14), Bakoș (25) şi Rogosic (27, 29) au înscris aproape când au vrut. Goluri frumoase au fost din partea primului şi penultimului marcator al reprizei.

În partea a 3-a, fiul lui Pepu Ţurcaş, Raul (min. 2, 7, 11, 16) a punctat de patru ori. Vukoje, Ignea şi Zaluschi au fost menajaţi azi la gazde, în continuare lipsesc nume importante, inclusiv D. Andrei şi D. Radu, selecţionaţi la Euro U19.

Vizitatorii au avut în teren o serie de nume folosite de ASU Politehnica în sezonul 2012-13: Flavius Muntean, Branimir Radovancovici, Tiberiu Popoviciu şi Titi Varga au dus greul la început.

Politehnica Timişoara (antrenor Bogdan Andone):

Murariu – Sofran, Bocșan, Huminic, Taub, Gologan, Benzar, Milea, Pană, Bîrnoi, D.


Olariu (Repriza I)

Isvoranu – Amariei, I. Teodorescu, Bîrlovean, Pamfile, Bakoș, Gașpar, Danciu, Kuhn, Rogosic, Grancea (R II)

Cuzmanovici (Urdeş) – Butar, N. Popovici, M. Mircea, Oanea, Spulber, Boariu, Pureca, P. Paleacu, Erceanu, R. Țurcaș (R III)

Obilici Sânmartinu Sârbesc (antrenor Bogdan Todoran):

Fl. Muntean – Radovancovici, Al. Rus, Maranescu, Hâș, Blenche, Popoviciu, Titi Varga, Gyorfi, R. Anghel, Tatarić. Au mai intrat: Teglas – Romaneț, Ielchici, Ciobotariu, Lucas şi Dobrovolski.

„A fost un antrenament pentru a vedea puţin şi copiii din academie, să vedem toţi jucătorii care s-au antrenat în aceste zile cu echipa. Un test util, pentru că mi-am făcut aşa, în mare, o idee şi a fost important şi pentru jucătorii tineri, pentru jucătorii din academia noastră, să simtă puţin atmosfera de la echipa mare. Iar de luni să începem o nouă săptămână cu două meciuri amicale”, a declarat Bogdan Andone, antrenorul principal al Politehnicii.

Întrebat despre noii jucători, Silviu Pană şi Răzvan Milea, care au semnat recent cu echipa noastră, respectiv Ionuţ Teodorescu (Unirea Bascov, n. 2001), care a evoluat în repriza a doua în defensivă, Andone a răspuns: „Sunt jucători pe care-i cunosc, pe care i-am văzut şi în sezonul trecut la meciuri. Cu Silviu Pană am şi lucrat şi sunt jucători care o să ne aducă probabil un plus de calitate, de valoare echipe, jucători care o să ajute Poli şi echipa să ajungă unde ne dorim cu toţii”.

„Mă ocup de echipă de aproape un an de zile. Am luat-o de la zero, n-am ştiut pe nimeni, încet încet i-am pus pe băieţi în teren. Azi mulţi au fost plecaţi în vacanţă. Am încercat să improvizez. Una peste alta a fost o mişcare bună. Noi obiectivul ni l-am atins, promovarea în Liga 5. Şi aici vrem să ne menţinem cât putem şi încet încet să ne batem şi pentru Liga 4. Chiar cu Titi Varga am vorbit, a spus că vrea să rămână, a spus că de la noi pune ghetele-n cui. De la noi vrea să se retragă, şi el, şi „Bero” (n. Tiberiu Popoviciu) şi Flavius Muntean, mai e şi Adi Ilie, care a jucat la Poli şi a lipsit azi”, a spus Bogdan Todoran, antrenorul lui Obilic

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.