Politehnica Timişoara are un nou antrenor principal. Revine la alb-violeţi după patru...

Politehnica Timişoara are un nou antrenor principal. Revine la alb-violeţi după patru ani

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Andone. Foto: Gabriel Brezeanu

Politehnica Timişoara a confirmat în această seară sosirea lui Bogdan Andone pe banca tehnică. Pentru antrenorul în vârstă de 47 de ani, trecut între timp inclusiv pe la FCSB, e de fapt un comeback la alb-violeţi.

Andone a semnat un contract pe doi ani de zile, cu drept de prelungire pentru încă un sezon.


Tehnicianul era aşteptat să semneze mai ales că a fost văzut deja în oraş.

Clubul timişorean a anunţat că a lucrat în această perioadă şi la alte aspecte, care vor fi dezvăluite în zilele următoare. Deocamdată nu e oficial că poliştii rămân în „B”, deşii 99,99% acest lucru se va întâmpla, fie prin dispariţia Mediaşului ori cea a Clinceniului.

Andone a condus-o pe atunci ASU Politehnica, între 14 iunie 2017 şi 14 martie 2018, cu rezultate şi evoluţii apreciate de fani, a renunţat la funcţie după ce locul 3, de baraj nu mai putea fi prins. Altfel, în jumătate din partide alb-violeţii s-au impus sub comanda sa. După Poli, Andone le-a antrenat pe Metaloglobus Bucureşti, Energeticianul (actuala Viitorul Pandurii), FCSB şi AFC Astra. Cu cea din urmă s-a clasat pe locul 3 în Liga I (ediţia 2019-20).

Suntem bucuroşi să anunţăm că clubul nostru a ajuns la un acord cu Bogdan Andone. Antrenorul ardelean a semnat un contract pe doi ani de zile cu Politehnica Timişoara, cu drept de prelungire pentru încă un sezon.

Politehnica a anunţat şi că reunirea echipei va fi joi, de la ora 18, la arena „Ştiinţa”, sub comanda noului tehnician.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.