Raven’s Heart și studenții Facultății de Muzică și Teatru au susținut un...

Raven’s Heart și studenții Facultății de Muzică și Teatru au susținut un concert inedit la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Un inedit concert rock simfonic a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în incinta sălii de spectacole a Liceului „Ion Vidu” unde studenții Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara alături de dirijorul Andreas Schein au evoluat pe scenă alături de membrii formației Raven’s Heart.


Repertoriul serii a fost compus din piesele „Stardust”, „The Funeral of Hearts”, „I Want my Tears Back”, „She is my Sin”, „Alpenglow”, „Ever Dream”, „How’s the Heart”, „Nemo”, „Bittersweet” și „I Wish I Had an Angel”, iar aplauzele de final au consfințit succesul binemeritat de cei aflați pe scenă.

Raven’s Heart este una dintre puținele trupe care abordează un gen de metal melodic/symphonic, cu o imagine gotică-victoriană, și o interpretare inedită care combină instrumentele clasice simfonice, vocea de soprană, și instrumentele folosite în muzică rock. Raven’s Heart, a luat naștere în 2018, la inițiativa lui Alex Mihai (Syn Ze Șase Tri, ex. Staccato și Negură Bunget) și Paula Gherasim (Syn Ze Șase Tri, ex. An Theos, Ka Gaia An). Până în prezent Raven’s Heart a lansat o serie de piese care au fost apreciate de melomani. Alex Mihai, chitaristul trupei a câștigat anul trecut două medalii de aur în cadrul celei de-a șaptea ediții a Salonului Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia” din Timișoara. Cele două premii câștigate au fost pentru „chitară semi acustică și chitară bass semiacustic cu design inspirat din familia instrumentelor cu arcuș“ și „sistem de sonorizare mobil cu design inspirat din cutiile muzicale mecanice“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.