Rezultatele de la Evaluarea Națională 2022 au fost publicate. Vezi listele cu...

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2022 au fost publicate. Vezi listele cu notele și mediile elevilor, pe județe

0
DISTRIBUIȚI

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2022 au fost publicate cu puțin timp în urmă de Ministerul Educației, pe portalul evaluare.edu.ro, și pot fi văzute în articol.


Vezi mai jos listele cu notele și mediile obținute de absolvenții clasei a VIII-a la Evaluarea Națională 2022 înainte de contestații. Amintim că media de la Evaluarea Națională reprezintă 80% din media de admitere la liceu, restul de 20 de procente fiind media obținută de fiecare elev în clasele V-VIII.

Notele elevilor la Evaluarea Națională 2022 sunt anonimizate, pentru al treilea an, astfel că fiecare absolvent de clasa a VIII-a trebuie să introducă în platforma Evaluarea Naţională 2022 (edu.ro) codul primit de la școală, pentru a vedea notele pe care le-a obținut la examene.

O analiză Edupedu.ro arată că procentul celor care au luat peste 5 este de 82,3%, fiind cel mai mare de după introducerea, în 2012, a camerelor de supraveghere în sălile de clasă, la examene.

Tabelul afișat pe site-ul Ministerului Educației conține „codul candidatului”, „școala de proveniență”, „nota”, nota de la „contestație” și „nota finală”. La final este „media la Evaluarea Națională”.

Notele din fiecare județ pot fi consultate AICI.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.