Rock fabricat în Timișoara: trupa The Case a lansat o nouă melodie,...

Rock fabricat în Timișoara: trupa The Case a lansat o nouă melodie, „Throne”

0
DISTRIBUIȚI

Formația The Case a lansat single-ul piesei „Throne”, care este primul single dintr-o serie de trei piese în colaborare cu producătorul italian Enrico Tiberi.

„«Throne» este un soi de meditație, de reflecție asupra vieții personale, făcând referire la modul în care privim lumea în diferite etape ale vieții, și la atitudinea cu care ne raportăm în relațiile cu persoanele din jurul nostru.


Toate acestea văzute prin prisma viciilor care pot ajunge să acționeze ca un refugiu, distorsionând perspectivele de viitor“, spun membrii trupei despre noua lor piesă.

Formația şi-a făcut debutul în primăvara anului 2012, iar doi ani mai târziu a lansat primul material discografic. Încă din primii ani de existenţă, The Case a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul unor festivaluri ca B’estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest, Rocker’s Challenge, SnowFest sau AccesArt, iar cu cinci ani în urmă trupa a lansat materialul discografic Own the Night.

Trupa The Case este alcătuită din Alfred Ciprian Paroș – (voce), Adrian Istodorescu – (chitară lead), Cristian Paroș – (bas, clape) și Mihai Bele – (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.