RPC Village, proiectul care va revoluționa vestul Timișoarei. Care sunt ofertele și...

RPC Village, proiectul care va revoluționa vestul Timișoarei. Care sunt ofertele și facilitățile oferite pentru sutele de apartamente și duplexuri

0
DISTRIBUIȚI

Având o îndelungată experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale, dezvoltatorul RPC Group a gândit un nou proiect imobiliar mixt de case, apartamente și spații comerciale, proiect care se transformă în realitate:  RPC Village. Localizat în partea de Vest a Timișoarei, în zona Mehala, cartierul rezidențial integrează 300 construcții de tip duplex si 300 de apartamente, pe o suprafață totală de aproape 20 de Hectare cu străzi asfaltate, trotuare, arbori, iluminat public, 4000 mp de spatii verzi, supermarket, grădiniță și școală primară.

RPC Village, etapa I, integrează construcțiile de tip duplex si cele 26 de apartamente prin edificarea a 2 blocuri cu regim de înălțime redus, P+2+ER.


Casele sunt de tip duplex CU PERETI DUBLI în regim P+1, cu 4 dormitoare, 3 băi, living, bucătărie  și beneficiază de teren cu suprafețe cuprinse între 215 si 300 mp. Apartamentele au suprafețe utile cuprinse între 36 și 62mp, iar cele de la etaj retras se bucură de  terase de 52mp. Locuințele se predau finisate, la cheie, racordate la toate utilitățile.

Noul cartier va da un refresh stilului de viață al rezidenților, pentru că locuințele se pliază perfect pe activitatea omului contemporan activ, care simte nevoia să se înconjoare de liniște atunci când ajunge acasă, totodată având avantajul de a accesa rapid orice parte a orașului cu mașina proprie sau cu mijloacele de transport în comun.

Cu un mix inteligent de arhitectură, urbanistică și servicii complementare, RPC GROUP dorește să construiască mai mult decât locuințe: o comunitate formată din cât mai multe familii fericite și împlinite care și-au realizat visul de a avea o casă nouă. Proiectul se bazează pe un mix de relaxare si confort, locuințele fiind completate de un parc in interiorul complexului, dotat cu echipamente de joacă, zone verzi modern amenajate, arbori, de o clădire multifuncțională cu spații comerciale, precum și de o grădiniță și școală primară.

Casele și apartamentele sunt puse în vânzare direct de către dezvoltator, fără comision. Mai multe informații despre noul concept de locuințe puteți afla de pe site www.rpc-vil.ro sau contactând unul dintre reprezentanții de vânzări la numerele de telefon 0722 379 545 / 0743 282 864