Patru rugbiști de la SCM USAMVB Timișoara, în lotul României pentru duelurile...

Patru rugbiști de la SCM USAMVB Timișoara, în lotul României pentru duelurile cu Italia și Uruguay

0
DISTRIBUIȚI
Foto: rugby.scmtimisoara.ro (arhivă)

SCM USAMVB Timișoara are patru componenți selecționați între „Stejari” pentru puternicele teste din luna iulie. Astfel, pe lângă Gabriel Rupanu şi Vlad Neculau, chemaţi şi la începutul anului, bănăţenii îi mai au în lotul României pentru duelurile cu Italia şi Uruguay pe recordmenul la puncte – Florin Vlaicu – şi proaspăta achiziţie din Maramureş – Alexandru Bucur.

Pe 1 iulie, pe stadionul „Arcul de Triumf”, din Bucureşti, „Stejarii” vor da piept cu Italia.


Pentru ca, pe 10 şi 17 iulie să fie programată o „dublă” cu Uruguay, tocmai la Montevideo. Echipa se va reuni pe 21 iunie la București, unde va avea loc și stagiul de pregătire.

„Suntem încântați să primim vizita Italiei și să jucăm două meciuri în deplasare cu Uruguay în programul partidelor test din vară. Orice meci cu o echipă din Turneul celor 6 Națiuni este o provocare imensă, dar acesta va fi cu atât mai dificil cu cât Italia a progresat enorm de mult în ultima perioadă, obținând chiar o victorie în fața Țării Galilor, la Cardiff, în ultimul meci din ediția acestui an a Turneului. După partidă vom călători la Montevideo pentru două meciuri cu Uruguay, echipă deja calificată la Cupa Mondială din 2023. Acest turneu va fi foarte benefic în ceea ce privește consolidearea legăturilor din echipă și evaluarea felului în care jucăm în deplasare. Pentru turneul din America de Sud vor fi selecționați 28 de sportivi”, a declarat Andy Robinson, selecţionerul României, citat de rugbyromania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.