SCM USAMVB Timişoara şi-a aflat adversarul din sferturile Cupei României

SCM USAMVB Timişoara şi-a aflat adversarul din sferturile Cupei României

0
DISTRIBUIȚI
Foto: scmtimisoara.ro (arhivă)

SCM USAMVB Timişoara trebuia să-şi afle azi şi programul din play-off-ul Ligii Naţionale de rugby, dar ţintarul a fost amânat de către FRR. În schimb, „leii” îşi ştiu traseul din Cupa României, competiţie al cărui trofeu îl deţine.


Bănăţenii se reîntâlnesc astfel cu CSU Alba Iulia, prima adversară din noul sezon, dar de această dată duelul, stabilit în manşă unică în competiţia K.O., va fi în deplasare.

Meciul care contează pentru sferturile Cupei va avea loc tocmai pe 15 octombrie a.c. Timişorenii se vor duela apoi, o săptămână mai târziu, în semifinale cu echipa care triumfă în meciul Dinamo – Bârlad. Finala va avea loc la 29 octombrie pe Stadionul de Triumf din București.

În campionat tragerea la sorți a disputelor fiecare cu fiecare, tur-retur, dintre SCM USAMVB Timișoara, Steaua, Dinamo și CSM Știința Baia Mare, primele două clasate din cele două grupe ale sezonului regular, s-a amânat. Competiţia nu se va relua înaintea lunii august.

Altfel, în Cupă celelalte sferturi vor între CSA Steaua – „U” Cluj şi CSM Ştiinţa Baia Mare şi Gura Humorului, aşa că se prefigurează o semifinală „tare” între „militari” şi „zimbri”. În Cupă nu au existat capi de serie, astfel că e uşor surprinzător cum forţele campionatului nu se întâlnesc în prima fază.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.