SKY Rooftop Restaurant a lansat Meniul Anului în Timișoara

SKY Rooftop Restaurant a lansat Meniul Anului în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Un eveniment inedit a avut loc la Sky Rooftop Restaurant, AFI Park, Zona 700. Într-o atmosferă de premiere, a fost lansat noul meniu al verii iar conceptul a fost Meniul Anului în Timișoara.

Într-o seară, am discutat cu Mihaela (Mihaela Popescu-Gagea – n.r.) și mi-a povestit despre noul meniu la SKY, care va fi spectaculos. Gustând din mostrele create pentru test, i-am spus că se poate lăuda oricând cu meniul anului în Timișoara. Chiar i-am spus că ar trebui scris undeva. Bine-nțeles că nu puteam afirma acest lucru fără sa avem un fundament, moment în care i-am spus – Hai să întrebăm timișorenii – în cadrul unui eveniment de lansare în avanpremieră a meniului. Ideea s-a cristalizat și în contextul în care aproape toți timișorenii care au servit masa la SKY, au afirmat că au găsit aici cel mai bun fritto misto din oraș. Am pregătit un film cu nominalizările la Meniul Anului și am organizat evenimentul”, ne spune Călin Coman, managing partner-ul agenției de publicitate Handsome, care este creatorul conceptului de marketing și organizatorul evenimentului la Sky.

Într-adevăr, evenimentul a fost unul special, cu 8 preparate speciale oferite invitaților și un sistem de votare interactiv.  La finalul evenimentului a fost ales Meniul Anului. Mușchi de vită cu sos quattro formaggi.

Mai mult, fiecare cuplu a avut posibilitatea de a nominaliza o persoană dragă, care va primi în cursul lunii iunie acest meniu acasă. O surpriză din partea Sky Restaurant.

Când am cumpărat și preluat SKY Rooftop Restaurant de la vechiul proprietar, mi-am făcut o promisiune. Vreau să fie cel mai autentic și onest restaurant din oraș. Un restaurant în care mâncarea este cu adevărat gustoasă și surprinzătoare. Am plecat de la acest deziderat, pentru că un restaurant trebuie să se bazeze în primul rând pe calitatea meniului. Spun asta, provenind și dintr-un business foarte responsabil, cel din industria cărnii, unde calitatea este crucială. Avem exporturi de carne în Italia, Franța, Grecia sau Dubai. După ce am obținut ceea ce ne-am dorit legat de calitate, am investit în partea cosmopolită și spectaculoasă a locului. În atmosferă. Restaurantul are un interior complet regândit, un design inspirat din rooftop-urile occidentale și un view excepțional asupra orașului. Astăzi, putem spune că SKY Rooftop Restaurant este un mic fragment de New York, Viena sau Paris în Timișoara. Iar cu noul meniu, putem spune că am ajuns la superlativ.


Dar nu ne oprim aici. O să investim mereu pentru a oferi timișorenilor restaurantul pe care îl merită”, a 
completat Mihaela Popescu-Gagea, proprietarul localului.

Filmul preparatelor și al protagonistului din spatele lor îl puteți vedea aici. Este vorba de Chef Seby, un tânăr ambițios care promite mult pe scena culinară din România iar pentru a vedea scene de la eveniment, accesați galeria de imagini. Suntem încântați că orașul Timișoara are parte de evenimente culinare inedite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.