Șofer agresiv, încătușat de polițiști. Conducea o mașină neîmatriculată după ce consumase...

Șofer agresiv, încătușat de polițiști. Conducea o mașină neîmatriculată după ce consumase cocaină

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Rutier și cei din cadrul celor cinci secții urbane și Biroului Centrul Universitar din Timișoara au continuat și sâmbătă seara acțiunile în zona festivalului Vest Fest, „pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, fiind executate măsuri specifice în vederea prevenirii activităților infracționale, precum și creșterii vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal”.

Polițiștii au controlat 598 de autovehicule și au legitimat 642 de persoane. Au fost efectuate 299 testări cu aparatul etilotest și 37 cu aparatul drugtest.


În totaș au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere și au fost constatate șapte infracțiuni (trei pentru punerea în circulație a unui autoturism neînmatriculat, una pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, două pentru conducere sub influența alcoolului și una pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive).

Totodată, au fost reținute trei permise de conducere (două pentru conducere sub influența alcoolului și unul pentru conducere agresivă) și au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

„La data de 12 iunie 2022, în jurul orei 21:55, polițiștii Secției 4 Timișoara au oprit în trafic pe Calea Torontalului din Timișoara, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea autoturismul neînmatriculat. Bărbatul a devenit agitat, fiind imobilizat, încătușat și condus la sediul secției unde a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat valoare pozitivă la cocaină, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui auto neînmatriculat”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.