Șofer băut și drogat, prins de polițiști la volanul unei mașini neînmatriculate,...

Șofer băut și drogat, prins de polițiști la volanul unei mașini neînmatriculate, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișeni au fost prezenți la datorie, pe străzi, în weekend-ul recent încheiat, timp în care au controlat 480 de autovehicule și au legitimat 530 de persoane.


De asemenea, au fost efectuate 393 de testări cu aparatul etilotest și 28 cu aparatul drugtest. În urma activităților efectuate au fost aplicate 437 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere, dintre care 198 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Mai mulți șoferi au fost depistați conducând băuți sau drogați, însă un bărbat din Timișoara a reușit „tripla”: băut, drogat și la volanul unei mașini neînmatriculate.

„În data de 17 iunie, în jurul orei 03:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Urbane Timișoara și Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada Arieș, din municipiul Timișoara, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 40 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat că bărbatul ar fi consumat substanțe psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că autoturismul este neînmatriculat”, a transmis IPJ Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.