Steaua Roşie Belgrad l-a căutat la Timişoara pe noul Miodrag Belodedici. Sârbii...

Steaua Roşie Belgrad l-a căutat la Timişoara pe noul Miodrag Belodedici. Sârbii au observat 55 de copii în fief-ul lui Galaxy

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ACS Galaxy Timisoara / Facebook

În perioada 13-17 iunie la baza sportivă a celor de la ACS Galaxy Timişoara a avut loc „Zvezdin Kamp”, stagiul organizat de Steaua Roşie Belgrad pentru detectarea tinerelor talente din zona Banatului. Nu mai puţin de 55 de copii au fost în vizorul clubului sârb, o parte dintre aceştia urmând să participe la un camp de pregătire în cadrul academiei clubului de pe Dunăre.

Dacă în anii trecuţi AC Milan a organizat un camp pe „Dan Păltinişanu”, vara aceasta, lângă „Marele oval” (închis de CJT pentru competiţiile oficiale), la arena care cândva găzduia rugby şi devenită între timp casa celor de la Galaxy – clubul copatronat de Silviu Bălace – au venit puştii care au vrut să-i impresioneze pe cei de la Zvezda.

Terenul de pe stadionul „Galaxy Timisoara” a fost „bătut” de 55 copii, fiecare fiind premiat la sfârșitul zilei de vineri.


„O experiență reușită pentru club, unde am avut ocazia să învătăm lucruri noi de la antrenori din țara vecină și care vor fi benefice pe viitor. Este pentru prima oară când clubul nostru este implicat intr-o astfel de activitate și cu siguranță nu va fi ultima! Toți participanții vor fi în permanență monitorizați, iar o parte dintre aceștia vor fi selectați să participe la un camp de pregătire în cadrul academiei Steaua Roșie Belgrad”, au notat cei de la ACS Galaxy Timişoara, ai căror seniori activează în Campionatul Judeţean Timiş (L5).

De remarcat că în Cupa României, la U15, echipa celor de la Galaxy a ajuns în semifinalele naţionale în sezonul 2021-22, unde a fost eliminată de FCSB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.